Home

Rescat dels Fons Vilanova i trasllat cap a la Fundació

El passat dia 12 de novembre de 2014, la Dra. Raquel Pelta i jo mateixa vam anar al soterrani de l’empresa de mobles Arborètum del carrer Ganduxer número 90, antiga ubicació de la botiga-estudi de Jordi Vilanova. Allà vam trobar les restes de la documentació del que va ser l’empresa de disseny i decoració de Vilanova, especialment dibuixos originals, plànols i fotografies. Durant tot el mes de desembre em vaig dedicar personalment a la introducció de tota aquesta documentació en capses per procedir seguidament al seu trasllat cap a la seu de la Fundació.

IMG_1444

IMG_1442b

IMG_2091b

IMG_2170

IMG_2099

IMG_2173b

(CAST)

El pasado día 12 de noviembre de 2014, la Dra. Raquel Pelta y yo misma fuimos al sótano de la empresa de muebles Arborètum de la calle Ganduxer número 90, antigua ubicación de la tienda-estudio de Jordi Vilanova. Allí encontramos los restos de la documentación de lo que fue la empresa de diseño y decoración de Vilanova, especialmente dibujos originales, planos y fotografías. Durante todo el mes de diciembre me dediqué personalmente a la introducción de toda esta documentación en cajas para proceder seguidamente a su traslado hacia la sede de la Fundación.

(ENG)

On November 12, 2014, Dr. Raquel Pelta and I went to the basement of the furniture company Arborètum (Ganduxer Street, number 90), old location of the store-studio of Jordi Vilanova. There we find the remains of the documentation of that company of design and decoration, especially original drawings, plans and pictures. Throughout the month of December I personally dedicated to the introduction of all these documents in boxes in order to proceed to its relocation to Foundation headquarters.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s