Home

La Facultat de Biblioteconomia i Documentació ens fa una visita

22-septiembre

A l’esquerra la presidenta de la Fundació, Isabel Campi, juntament amb l’alumna de màster Rosalba Póveda. A la dreta els professors Pedro Rueda, Jesús Gascón i Maria Elvira.

Avui ens han fet una visita els professors del Màster Oficial de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials de la Universitat de Barcelona per tal d’establir un conveni de pràctiques dels seus alumnes amb la Fundació Història del Disseny. L’objectiu és que els estudiants facin la seva recerca i duguin a terme el seu Treball Final de Màster al voltant del Fons Jordi Vilanova. Estem impacients per veure els resultats!

(CAST)

Hoy nos han hecho una visita los profesores del Máster Oficial de Bibliotecas y Colecciones Patrimoniales de la Universidad de Barcelona para establecer un convenio de prácticas de sus alumnos con la Fundación Historia del Diseño. El objetivo es que los estudiantes hagan su investigación y lleven a cabo su Trabajo Final de Máster en torno al Fondo Jordi Vilanova. ¡Estamos impacientes por ver los resultados!

(ENG)

Today the teachers of Masters in Library and Heritage Collections at the University of Barcelona have visit us in order to establish an internship with Design History Foundation. The aim is for students to do their research and carry out their Master Thesis around Fons Jordi Vilanova. We are eager to see the results!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s