Home

Visita de Monxin de Barrios i Josep Domènech

14-octubre

Monxin de Barrios i Josep Domènech.

Per tal de ajudar-nos a anar eliminant incògnites al voltant del Fons Vilanova, ens han vingut a veure la Monxin de Barrios i el Josep Domènech. La Monxin va ser durant molts anys l’encarregada a les botigues del Jordi Vilanova i el Josep va ser uns dels dibuixants a l’estudi-taller. Hem tingut la gran oportunitat d’entrevistar-los i d’escoltar diverses anècdotes del dia a dia a l’empresa de Vilanova. A més a més el Josep ha tingut la paciència d’indicar-nos un per un l’autoria de cadascun dels dibuixos que disposa la Fundació. Entre els dibuixants que van treballar a l’empresa de Vilanova destacaren Lolo Álvarez, Josep Vidal, Josep Domènech i el propi Jordi Vilanova.

(CAST)

Para ayudarnos a ir eliminando incógnitas en torno al Fondo Vilanova, nos han venido a ver Monxin de Barrios y Josep Domènech. Monxin fue durante muchos años la encargada en las tiendas de Jordi Vilanova y Josep fue uno de los dibujantes en el estudio-taller. Hemos tenido la gran oportunidad de entrevistarlos y de escuchar varias anécdotas del día a día en la empresa de Vilanova. Además Josep ha tenido la paciencia de indicarnos uno por uno la autoría de cada uno de los dibujos que dispone la Fundación. Entre los dibujantes que trabajaron en la empresa de Vilanova destacaron Lolo Álvarez, Josep Vidal, Josep Domènech y el propio Jordi Vilanova.

(ENG)

In order to help us to eliminate unknowns around Fons Vilanova, Monxin Barrios and Josep Domènech have come to see us. Monxin was for many years responsible for the shops Jordi Vilanova and Josep was one of the artists in the studio-workshop. We had the great opportunity to interview them and hear various anecdotes of everyday life in the company of Vilanova. Furthermore Josep has had the patience to tell us the author of each of the drawings the Foundation has. Among the artists who worked at the company were outstanding Lolo Álvarez, Josep Vidal, Josep Domènech and of course Jordi Vilanova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s