Home

L’estudianta Rosalba Póveda elabora el Registre d’autoritat del Fons Jordi Vilanova

El passat 19 de setembre de 2016, Isabel Campi i jo mateixa vam assistir a la lectura del Treball Final de Màster de la Rosalba Póveda. Rosalba ha sigut alumna del Màster Oficial en Biblioteques i Col·leccions Patrimonials de la Universitat de Barcelona i ha realitzat un periode de pràctiques a la Fundació durant el curs 2015/2016.

En aquest treball, amb títol El Fons personal, comercial i d’empresa de Jordi Vilanova i Bosch, l’autora presenta el Registre d’Autoritat del Fons del dissenyador, la Descripció a Nivell de Fons, el Quadre de Classificació, un breu estudi sobre l’estat de conservació del fons, una proposta de conservació-restauració i un extens anàlisi sobre els materials i els continguts de la documentació del Fons. En aquest enllaç podeu consultar en versió reduïda el resultat de la seva feina.

Aquest treball servirà a futurs investigadors per tal d’aprofundir en l’estudi de la documentació del Fons Jordi Vilanova i Bosch.

(CAST)

El pasado 19 de septiembre de 2016, Isabel Campi y yo misma asistimos a la lectura del Trabajo Final de Máster de Rosalba Póveda. Rosalba ha sido alumna del Máster Oficial en Bibliotecas y Colecciones Patrimoniales de la Universidad de Barcelona y ha realizado un periodo de prácticas en la Fundación durante el curso 2015/2016.

En este trabajo, con título El Fondo personal, comercial y de empresa de Jordi Vilanova i Bosch, la autora presenta el Registro de Autoridad del Fondo del diseñador, la descripción a Nivel de Fondo, el Cuadro de Clasificación, un breve estudio sobre el estado de conservación del fondo, una propuesta de conservación-restauración y un extenso análisis sobre los materiales y los contenidos de la documentación del fondo. En este enlace se puede consultar en versión reducida y en catalán el resultado de su labor.

Este trabajo servirá a futuros investigadores para profundizar en el estudio de la documentación del Fondo Jordi Vilanova i Bosch.

(ENG)

On September 19, Isabel Campi and myself attended the reading of the final dissertation of Rosalba Póveda. Rosalba has been a student of the Official Master in Library and Heritage Collections at the University of Barcelona and has completed an internship at the Foundation during the year 2015/2016.

In this work, titled The personal, commercial and corporate Archive of Jordi Vilanova i Bosch, the author presents the Registration Authority, description by level, the classification scheme, a brief study on the state of conservation, a proposal for conservation and restoration and an extensive analysis of the materials and the contents of the documentation. This link is available at reduced version for seeing the result of her work.

This work will be useful for future researchers to further study of the archive Jordi Vilanova i Bosch.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s